Sonkád

2022.07.11. 18:16

Újabb fordulat Opitz Barbi meztelen videójával kapcsolatban!

Kiderült az is, mit gondolnak a rajongói a sonkádi művésznő botrányáról.

Fotó: MW-archív

Korábbi párja tehette ki a netre azt a videót, amin Opitz Barbi látható pucéran. A korhatáros felvételt az énekesnő küldte el akkori barátjának, ám azt még legvadabb rémálmaiban sem gondolta volna, hogy a szakításuk után a srác nyilvánosságra hozza azt - idézi fel a Bors.

– Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem – magyarázta az eset után az X-Faktor nyertese, hozzátéve: rendőrséghez fog fordulni a történtek miatt.

A Blikknek az énekesnő menedzsere most megerősítette a hírt: a feljelentés megtörtént. 

Az eddigieken túl nem nyilatkozhatok, annyit mondhatok, hogy a rendőrség szerencsére készséges volt 

– mondta a lapnak a menedzser.

Ezt gondolják a kommentelők Opitz Barbiról

A Bors annak is utánajárt, milyen fogadtatása volt Barbi videóinak. Az emberek egyként állnak ki az énekesnő mellett a különböző közösségi oldalakon.

Ha igaz, akkor szegény lányt nagyon sajnálom, mert az akkor már megmarad örökké. Anno Gáspár Evelin is megbízott a barátjában és az is terjeszteni akarta a róla készült holmikat - legalább egymás hibáiból tanulnának, nem lehet elég óvatos az ember

Gondolom kedvezni szeretett volna a párjának, akiben megbízott. Undorító szakítás után így kiteregetni bármit

Az a pali, aki ezt szétküldi és akinek a barátai ezek után nem köpik le, az annyit is ér... a férfi nálam onnan kezdődik, hogy tiszteli a nőket

– írták a kommentelők, akik szerint semmi elítélendő nincs abban, hogy Barbi ilyen módon akart kedvezni párjának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában