Sonkád

2023.01.12. 09:30

Megtette Barbi - ez történt közte és párja között?

A rajongók még mindig válaszokat várnak Opitz Barbitól, hogy mi is történt valójában december 23-án, amikor állítólag barátja, Albert elrabolta.

Forrás: Huszár Gábor / Kisalföld

A fiatal énekesnő mélyen hallgat a dologról. Azt is csak találgatni lehet, hogy az incidens után még együtt van-e egyáltalán a szerelmes pár.

A pletykák szerint szakítottak

A botrányt követő pár napban Barbi oldaláról csendben eltűntek a közös fotók és videók. Az énekesnő közösségi profilján egyetlen jel sem mutat már arra, hogy egykoron szerelmesek voltak Alberttel, s bár a fiú sokáig kitartott, végül most, hetekkel később ő is törölte a közös emlékeket.

 Ez akár jelentheti azt is, hogy végleg búcsút intettek egymásnak, azonban fontos megjegyezni, nem ez volt az első alkalom, hogy eltűntek volna a képeik.

A botrány kirobbanása előtt alig egy hónappal szintén letöröltek mindent. Akkor Barbi menedzsere cáfolta, hogy szakításról lenne szó, sőt kiemelte, hogy csupán stílus váltást akar eszközölni az énekesnő.

Úgy tűnik, ezúttal többről lehet szó...

Forrás: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában