Balhé

2023.06.17. 21:30

Először szólalt meg Opitz Barbi és barátja a botrányról

Hónapok óta nincs béke Opitz Barbi családjában: az énekesnő apja gyűlöli gyerekének párját, a fiatalok pedig kerülik őt. Az X-Faktor egykori győztese eddig hallgatott, de most elmondta, nem hiszi, hogy a közeljövőben rendeződhet édesapjával a kapcsolata, Serleg Albert pedig már meg sem próbál jóban lenni "apósával", aki többször is megfenyegette.

Forrás: instagram

Barbi családja korábban azt állította, hogy Albert elrabolta az énekesnőt, aki cáfolja, hogy ez történt volna, és kifejezetten fájlalja, hogy édesapja emberrablónak bélyegzi a szerelmét.

Nagyon fáj, hogy a család ellenzi a szerelmünket, és már nem reménykedem abban, hogy ez valaha is megváltozik. Ezen felül nekem is időre van szükségem, hogy meg tudjak bocsátani nekik, borzasztóan bánt, ahogy az édesapám beszél velem

– mondta a Blikknek Barbi, aki nem hagyja, hogy a család éket verjen kettejük közé. Sőt úgy érzi, hogy a megpróbáltatások csak erősebbé tették szerelmüket.

Örülnék, ha nem kellene ennyi mindenen keresztül menni és minden idillikus lenne, de azt gondolom, a nehéz helyzetek is erősítenek minket, mivel jóban-rosszban kitartunk egymás mellett. A legújabb dalomat, az Elengedemet még egy előző párkapcsolatomról írtam, és azóta Albert mellett rengeteget fejlődött a személyiségem. Megtanultam leadni a saját egómból és büszkeségemből

 – magyarázta az énekesnő.

Barbi párja szintén nehezen éli meg a kialakult helyzetet

Nekem Barbi első látásra szerelem volt, épp ezért nagyon fájó, hogy az édesapja így viszonyul hozzám. Sajnos a történtek után nem érzem azt, hogy le tudnánk ülni, és meg tudnánk beszélni a problémákat. Nem tudom hova tenni azt, hogy az egyik nap elhív a lakására és bocsánatot kér, a másik nap pedig meg akar ölni. Sajnos már oda jutottam, hogy nincs kedvem azon fáradozni, hogy jóban legyünk

 – legyintett Albert lemondóan, hizzátéve, hogy az ő szülei támogatják a kapcsolatukat, Barbit is nagyon szeretik és mindenben mellettük állnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában