Bulvár

2023.06.29. 09:16

Ilyen szép volt Barbi a színpadon

Mint köztudott, az univerzum tágul, de ez vajon azt jelenti, hogy ezzel a molekulák, a tárgyak, a testek, ergo a női keblek is vele nőnek és tágulnak, és ha igen, ezeket a folyton változó adatokat az olyan bonyolult műszer, mint a bögymérő is figyelembe veszi vajon?

Forrás: illusztráció / Instagram

A felvetés már eleve téves: ha igaz is lenne, hogy a molekulák nőnek a táguló univerzummal, akkor a bögymérőt alkotó molekulák is nőnének, tehát a bögymérő a bögyökkel nőne egyenes arányban, így ugyanakkorának mutatná az előzőleg megmért kebleket. Továbbá azért is téves az elgondolás, mert amikor az univerzum tágulásáról beszélünk, voltaképp az űr tágulásáról van szó - nem a molekulák nőnek, hanem a vákuum, a semmi, ahogy képletesen szólva sokszor az emberek között is csak nő az áthatolhatatlan semmivel kibélelt távolság. Egy szó mint száz, a bögymérő (ez a természetesen csak elvben létező finommechanikával felszerelt mérőeszköz) tehát ebből a szempontból pontos, ám még így is alaposan kiakadt, miután Opitz Barbi koncert után Nagymagosról posztolt az Instájára egy lenyűgöző dekoltázst villantó fotót.

"Mi is ott voltunk, nagyon jó volt" - írta egy kommentelő.

Forrás: Instagram

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában