Videó

2023.06.11. 14:40

"Ne reménykedj, ne zaklass engem, ennek már vége!" - kinek üzen Opitz Barbi?

A sonkádi díva sok magánéleti nehézségen ment keresztül, legújabb dala is erről szól.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Igencsak sokatmondó Opitz Barbi legújabb dalának szövege! A dallamos szerzemény, ami egy jósnő szerint meghozza neki a zenei áttörést, az Elengedem címet viseli, és már ebből arra lehet következtetni, hogy az énekesnő magánéletéről, a múltbéli nehézségeiről szól.

Lássunk csak néhány részletet!

Tegnap még fájt, de ma már nem

Most már végleg elengedtem

Nem sírlak vissza téged többé sohasem

Betelt a pohár, kezeket fel,

Nyitva az ajtó, kiengedlek,

Köszi, hogy itt voltál és az időmet raboltad el.

A fenti sorokból áll a refrén, a rajongók szerint pedig több mint valószínű, hogy Barbi a múltbéli kapcsolatára utal, aminek igencsak viharos vége lett. Az énekesnő volt kedvese miatt bosszúpornó áldozata lett, az exe ugyanis kiszivárogtatott róla egy videót, amin Barbi történetesen meztelen.

Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem

– fejtette ki egy közleményben korábban.

Ne sodorjon az élet hozzám téged,

Szembe mennék a karmával, ha megtörténne tényleg,

Tuti, hogy lekoptatnálak baby,

Ne reménykedj, ne zaklass engem, ennek már vége!

Ez a rész is egy abszolút bántalmazó kapcsolatra utal, ami lelkileg nagyon megviselhette az énekesnőt. Szerencsére a zene erejét felhasználva ki tudja énekelni magából a fájdalmait.

Barbi szerelmi élete egyébként továbbra is meglehetősen szövevényes. 

 

Családja szerint párja, Albert tavaly karácsonykor elrabolta őt, ám Barbi mindent megtesz, hogy tisztára mossa kedvese nevét, akivel leginkább se veled, se nélküled kapcsolatban él.

 

Forrás: ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában