Zene

2023.08.18. 15:59

Szívinfarktust kapott, a kórházból üzent Tekknő (videó)

Szívszorító videóban kérte a rajongókat MC Hawer, hogy imádkozzanak zenésztársa, Tekknő gyógyulásáért.

Szon.hu

A TikTokon a napokban közzétett videóban elmondta: Tekknőt szívin­farktussal szállították kórházba, életmentő műtétet hajtottak rajta végre. Mint kiderült, érelzáródások okozták a bajt, ami akár tragédiával is végződhetett volna.

– Hónapok óta panaszkodott zsibbadásra, de azt hitte, hogy az ízületeivel van valami probléma. Ezek a tünetek is a kétoldali infarktus előjelei voltak – árulta el MC Hawer.
Szerencsére jól reagál a kórházi kezelésre Tekknő Miki – polgári nevén Benyó Miklós –, aki csütörtökön a betegágyból üzent a rajongóknak.
„Hazamehetek a hétvégére. Szerencsére a szívem az infarktus következtében szinte elhanyagolható károsodást szenvedett. Hétfőtől néhány hét rehabilitáció a szívklinikán, utána újra találkozunk a fellépéseken” – olvasható a fotóhoz mellékelt helyzetjelentésben. A zenész felmutatott hüvelykujjal mutatta, hogy minden rendben lesz, és megköszönte a sok jókívánságot, amit a napokban kapott. KM

Mindenki oké – mutatja a zenész Fotó: Benyó Miklós archívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában