Zene

2023.09.23. 14:46

Bogiék közös jógával készültek az esküvőre

Férjhez ment a Csináljuk a fesztivált! legfiatalabb zsűritagja, Nagy Bogi. Az énekesnő augusztus 26-án kelt egybe Nyári Marcell-lel.

Szon.hu

Bár még csak 22 éves, már rátalált az igazira Nagy Bogi. Az énekesnő kezét tavaly nyáron New Yorkban kérte meg szerelme, Marci, és nem is vártak sokat, idén nyár végén, augusztusban összeházasodtak. Az esküvő részleteiről első közös tévés szereplésükön mesélt a házaspár az M2 Petőfi TV FRISS című műsorában.

Fotó: Nagy Zoltán


„Két nagy napunk is volt. Először megtartottuk a hivatalos szertartást, egy másik napon pedig a lagzit. Szerencsére minden úgy alakult, ahogy terveztük. Egy tolnai kis községben, Bölcskén keltünk egybe, álomszerű környezetben. Esküvőszervező segített bennünket, a tematika a kedvenc időtöltésünk, az utazás volt. A meghívótól az ültetésig minden apró részletben visszaköszöntek az utazásaink” – mesélte Nagy Bogi.
„Támadt egy ötletem, hogy az esküvőnk reggelén közös jógával kezdjünk, hogy csökkentsük egy kicsit a feszültséget. Izgultunk, hogy minden úgy alakuljon, ahogy elterveztük. A táncra hónapokig gyakoroltunk. Amikor Bogi meglepetésként dalra fakadt, könnyekig meghatódtam” – vallotta be az M2 Petőfi TV műsorában Marcell.

KM

Kép: Nagy Bogi énekes és párja, Nyári Marcell | Fotó: MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában