Bulvár

2023.11.29. 14:16

Elolvadunk: Gáspár Evelin kiskutyájánál nem látsz ma cukibbat

Gáspár Evelin az imádni való kutyusával fotózkodott, a végeredmény csodás lett.

Szon.hu

Forrás: borsonline.hu

Győzike és Bea asszony lánya, Gáspár Evelin október közepén jelentette be az örömhírt, hogy új taggal bővült a család. Sokan reménykedtek abban, hogy egy kisbabáról van szó, de nem így van, ugyanis egy rendkívül cuki kutyus csatlakozott Gáspárékhoz – az eb pedig mindenkit elvarázsolt, hiszen talán ő a legédesebb celebkedvenc.
Lunácska pillanatok alatt igencsak népszerű lett Gáspár Evelin rajongóinál, hiszen már-már követelik kommentekben, hogy osszon meg róla több képet a közösségi oldalán. A híresség most nagyon boldoggá tette a követőit, ugyanis professzionális felvételeket rakott ki magáról, illetve a kutyusról, aki tényleg egyszerűen zabálni való.

A kutyus egy apró, kötött pulcsit visel, Gáspár Evelinen egy csinos ruha van, ketten együtt pedig tökéletesen kiegészítik egymást, nagyon profin pózolnak és jól mutatnak a másik mellett.

Nem csoda, hogy a követők teljesen odáig voltak a fiatal híresség posztjáért, szinte elhalmozták dicsérő kommentekkel a bejegyzést. - olvasható a borsonline.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában