Celeb

2023.12.23. 16:01

"De nagy bohóc vagy Zsófika…" - Kommentcunami Szabó Zsófi posztja alatt

Sokaknak nem tetszett az interneten, amiért Miller Dávidot a legjobb barátjának nevezte Szabó Zsófi a búcsúposztjában.

Szon.hu

Szabó Zsófit is elérte a karácsony hangulata, no meg az, hogy többé nem láthatják a nézők reggelis műsorvezetőként, ezért búcsúzóul egy közös képet rakott ki „kedvenc” kollégájával, Miller Dáviddal. A kettejük kapcsolata is megélt egy két bukkanót, hiszen korábban az emberek összeboronálták őket, és hát ki ne emlékezne a nyíregyházi kötődésű sztár beszólására műsorvezető társának - írta a Bors.

Az internet népe legalábbis nem felejt, így kapva kaptak az alkalmon, hogy újra felhánytorgassák a színésznő ballépését.

A Redditen igazi kommentcunami alakult ki a poszt alatt, sokan viccnek tartják Zsófi megnyilvánulását.

De nagy bohóc vagy Zsófika… „legjobb barátom”, de azért ország világ előtt szépen lealáztad szegény csávót… Most meg jön az ömlengés… Vicc vagy

– írta az egyik kommentelő, de volt, aki azt mondta, hogy tökéletesen tükrözi Zsófi személyiségét.

Azonban voltak, akik a védelmükbe védték kedvencüket, mondván jobb lenne, ha elengednék a múltban történteket.

„Az szerintem egy félrement vicc volt. Nincs humora, ennyi. Én ezen nem lovagolnék, biztos a srác se teszi... Vannak ennél fontosabb dolgok. VAGY ÉPP cinkebb dolgok, amivel jobban megéri foglalkozni ha már szenny dolgokkal kell” – fejtette ki véleményét a felhasználó.

Összehozták Dáviddal is

Bár Szabó Zsófi nagyon óvja magánéletét az év elején olyan pletykák is felreppentek, hogy Miller Dáviddal jött össze. A kémia már a képernyőn keresztül is látszódott, gyakran izzott köztük a levegő. Nem is kellett több, egyből be is indultak a találgatások, hogy a két műsorvezető egy párt alkot.

– Már bocsi, de bármennyire is jóban vagyok a munkatársammal, nem nézek rá úgy, mint életem szerelmére, főleg nem akkor, ha vesz a kamera. Az meg a másik, hogy Dávid keze szépen elkalandozott… – írta egy kommentelő az egyik közös képükhöz korábban.

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában