Celeb

2024.02.15. 07:36

Muri Enikő elárult egy kulisszatitkot: ezt minden fellépés előtt megcsinálják

Fellépés előtt Tóth Szabi így spanolja fel a bandát.

Szon.hu

A Dal 2024 műsorában debütált élőben a Sugarloaf legújabb száma. Muri Enikő elárult egy kulisszatitkot: fellépés előtt Tóth Szabi káromkodást kiabálva spanolja fel a bandát.

A Sugarloaf is megküzd az év dala címért A Dal 2024 versenyén. A banda énekesnője, Muri Enikő elárult egy kulisszatitkot: ezt minden fellépés előtt megcsinálják - írta a Ripost.

Muri Enikő: „Fel van kötve az a bizonyos alsónemű”

Enikő az M2 Petőfi TV műsorában leszögezte, kissé idegen terep volt számukra, hogy a műsorban az élmezőnybe kerülésért egyfajta castingon, előválogatón kellett részt venniük. Mint mondja: nagyobb színpadokhoz vannak szokva, de ettől még ugyanúgy izgultak a műsorbeli felvételen is.

„Szerettük volna kipróbálni magunkat versenykörnyezetben, és nagyon élvezzük az új kihívást” — tette hozzá a banda basszusgitárosa, Miklós Milán, majd Enikő vette át a szót:

Fel van kötve az a bizonyos alsónemű, mert mindenki nagyon jó dallal érkezett

— mondta az énekesnő. 

A banda Nászinduló című dalát szombat este először adták elő nagyközönség előtt, A Dal 2024 műsorában.

Tóth Szabi káromkodva engedi fel a színpadra a bandát

Milyen rituáléval készülnek a jeles eseményre? Enikő elárulta a kulisszatitkot: a banda vezére, Enikő 15 évvel idősebb párja, Tóth Szabi káromkodást kiabálva spanolja fel zenésztársait.

„Fellépés előtt mindig megfogjuk egymás kezét, Szabi szokott mindig hírnökként mondani valamit. Van benne egy csúnya szó is, amit most nem mondunk ki: „egy, kettő, három, ...,” felemeljük a kezünket, és kimondjuk azt a csúnya szót még egyszer — árulta el az énekesnő.

Beszédes dalcím?

Bár a Sugarloaf Nászinduló című dala éppen nem egy csöpögős szerelmes dal, a rajongók jelnek vették, s úgy vélik, talán közel öt év párkapcsolat után esküvőre adja a fejét a zenészpár: Muri Enikő és Tóth Szabolcs.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában