Bulvár

2024.03.10. 11:01

Még a nudista strandra is belóghatna Vivi ebben a lyukas fürdőruhában?

Vasvári Vivien férjével és családjával nemrég egy luxusutazásra indult, ugyanis egy karib-tengeri hajóútra indultak Miamiból. A modell azóta ontja magáról a szexi fotókat, miközben megmutatja azt is, épp milyen csodálatos helyeken járnak.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / borsonline.hu

Vasvári Vivien pár napja elárulta, hogy a világ legnagyobb óceánjáró hajóján vannak családjával, egy 20 emeletes hajón több ezer emberrel utaznak együtt.  A fedélzeten egy komplett vízi park és szórakoztatóközpont is helyet kapott, melyekről a modell folyamatosan oszt meg felvételeket, miközben magáról is ontja a merész fotókat.

Legutóbb a végtelen tengerrel a háttérben, egy rózsaszín, lyukacsos fürdőruhában pózolt,  mely szinte mindenhol csak pántokból áll, így nem sokat takart el Vasvári Vivien testéből. A háromgyerekes édeanyának valóban nincs takargatnivalója, hiszen nem sokkal a harmadik szülése után is irigylésre méltó az alakja.

Forrás: origo.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában