Kulturális park

2019.06.08. 14:59

Vakációnyitó utcabál Ajakon

A Holiday Együttes, Kocsis Janika és ­Dan­ny D zenél a kulturális parkban.

Kocsis Janika is fellép az ajaki utcabálon

Ajakon úgy döntött a városvezetés, hogy 2019 a fiatalok éve. A kezdeményezés célja az ifjúság helyben tartása, a közösségi életük felpezsdítése, így a településen élőkkel együttműködve, a fiatalok igényeit szem előtt tartva kulturált szórakozási és kikapcsolódási lehetőséggel kecsegtető programsorozatot indítanak. A tervekben a hagyományőrzéstől a prevenciós és oktatási foglalkozásokon át a kulturális eseményekig mindenféle program szerepel.

Ibizai hangulat

A Fiatalok Éve nyitórendezvénye a június 14-ei vakációnyitó utcabál, aminek az Ajaki Oktatási és Kulturális Park ad otthont, és ahol a helyi tehetségek is bemutatkozási lehetőséget kapnak. A bulit a Holiday Együttes vezeti fel, őket követi a színpadon a mulatós műfaj egyik legkedveltebb előadója, a vásárosnaményi születésű, Beregsurányban nevelkedett Kocsis Janika, hajnal egytől pedig a lemezlovas Danny D ígér igazi nyári, ibizai hangulatot.

Kocsis Janika is fellép az ajaki utcabálon

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában