Megható és vidám sztorik

2019.12.12. 14:32

Küldjenek nekünk karácsonyi emlékeket, valamint humoros szilveszteri történeteket, és nyerjenek!

Szabolcs-Szatmár-Bereg. Közeleg a karácsony, amikor néhány napot családunk, barátaink körében tölthetünk. Ezek azok a pillanatok, melyek később emlékké válnak – vagy azért, mert megismételhetetlenül szépek, vagy mert történik valami, ami miatt felejthetetlenek lesznek az átéltek.

Forrás: Illusztráció / shutterstock

Ha már van ilyen történet a tarsolyukban, és megosztanák másokkal, ragadjanak kla­viatúrát, és küldjék el maximum 3500 karakteres terjedelemben december ­20-án délig az alexandra.csaki@­kelet.hu e-mail-címre. Az első három helyezettet ajándékokkal jutalmazzuk.

Az idén úgy döntöttünk, korábban hirdetjük meg szilveszteri Csattanó pályázatunkat, hogy a nevezőknek több idejük legyen feleleveníteni életük vidám sztorijait. A humoros történeteket szintén elektronikus úton várjuk a fenti címre és terjedelemben. A beküldési határidő december 27-e dél.

Mind a karácsonyi, mind a szilveszteri történetekből kiválasztjuk a legjobbakat, melyeket nemcsak lapunk hasábjain, hanem online felületünkön, a szon.hu-n is közzéteszünk. A karácsonyi pályázat nyertese keletes ajándékcsomagot, egy Inox gőzölős vasalót és egy 5000 forint értékű borkóstoló-utalványt kap, a második helyezett keletes ajándékcsomagot és egy hajszárítót, míg a harmadik keletes ajándékcsomagot vehet át szerkesztőségünkben. A Csattanó első három helyezettje öt, három, illetve egy üveg pezsgővel térhet haza szerkesztőségünkből.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában