Szexhibák

2020.02.05. 17:07

4 tévhit, amit bizony a legtöbb férfi elhisz, és ezért olyan rossz az ágyban

Bizony nagyon sokszor azért lesz borzasztó emlék egy éjszaka, mert a férfi valamit nagyon rosszul tud a gyengébb nemmel kapcsolatban... Ideje kigyomlálni ezeket a köztudatból – főként így Valentin nap előtt!

Forrás: illusztráció / shutterstock

Nem csoda, hogy a férfiak sokszor a köztudatban lebegő okosságokból és sztereotípiákból próbálják leszűrni, hogy és mint kéne viselkedniük az ágyban, a nők ugyanis igen keveset beszélnek arról, mit és mit nem szeretnek a szexben, illetve tegyük hozzá, a férfi sem sűrűn kérdezi meg, mert azt hiszi, csorbulna a tekintélye, elvégre ő már mindent nagyon jól csinál. Dehogy csinál!

1. tévhit: A nők soha nem akarnak kezdeményezni

Sokan azt hiszik, a férfi dolga randit kérni, leszólítani a nőt, no meg később elkápráztatni – ezt persze valóban értékelik a nők, de a többségük egyáltalán nem passzív az ágyban, szeretnek ők is kezdeményezni, de többnyire nem sok teret hagynak nekik – pedig akár még kellemes meglepetés is lehet a vége!

2. tévhit: A nők szeretik, ha domináns a férfi

Valójában nagyon kevés nőt izgat fel az, ha egy férfi agresszív a szexben – persze a határozott férfi mindig vonzó, de ha egy nő nem akar valamit, kiábrándító, no meg félelmetes, ha a pasi erőlteti, pusztán amiatt, mert úgy véli, hogy a nők szeretik kéretni magukat…

3. tévhit: A nők a hosszú menetre buknak

A férfiak unásig hallják azt a tanácsot, hogy húzzák csak minél tovább a szexet, mert a nőknek több idő kell, hogy a csúcsra jussanak. Van persze igazságtartalom ebben, de tudatosítanunk kell magunkban, hogy a női orgazmus nem a behatoláskor kezdődik, hanem már abban a pillanatban, hogy levetkőzik a partnere előtt. Vagyis az izgató érintések, simogatások és kényeztetések hossza igazán fontos, nem maga az aktus.

4. A nőknek nem számít nekik a látvány

Mert ugye a férfiak állítólag vizuálisak a szexben, a nők meg nem. Nos, ez tévedés: volt már kutatás is, amikor azt vizsgálták, hogy a nők mennyire izgulnak fel egy férfitest látványára egy felnőtt filmben, és bizony az derült ki, hogy azért mérhetően izgalomba jöttek. Bizony figyelik a partnerük testét, ráadásul minden alkalommal más, arpó részlet hozza lázba őket.

Forrás: ripost.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában