Szabolcs-Szatmár-Bereg

2020.10.15. 12:51

Több térzenei koncertet ad a Kelet Brass Band zenekar

Hat óra alatt négy településen lép fel pénteken a formáció.

A Kelet Brass Band

Fotó: a zenekar archívuma

Mozgalmas péntek elé néz a Kelet Brass Band. A nyíregyházi zenekar – kapcsolódva a Térzene programhoz – négy megyei településen ad koncertet október 16-án.

Egyik helyről a másikra

A fiúk délben kezdenek Tiszavasváriban, a Találkozások Háza előtt, majd 13 órától a városközpontban igyekeznek mosolyt csalni a zeneszerető tiszalökiek arcára. Innen Vásárosnaményba indulnak, ahol délután négytől a művelődési ház előtt játszanak. A koncertkörút Mátészalkán zárul, 18 órától a kulturális központ előtti téren fújjak a zenészek. A program mindenhol ingyenes.

A Kelet Brass Band saját dalain kívül klasszikusokat és mai modern slágereket szólaltat meg. Ezeket az átiratokat olyan sajátos köntösbe öltöztetik, ami felejthetetlen élményt nyújt a közönségnek. A formáció több országos és nemzetközi utcazeneverseny első helyezését és közönségdíját tudhatja magáénak, de hazai és külföldi fesztiválok nagyszínpadán is találkozhattunk már velük.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában