Őszi Levél Nyugdíjas Egyesület

2020.11.10. 16:28

A „Csóró nyuggerek” sikere

A leveleki Őszi Levél Nyugdíjas Egyesület 16 fővel három csodálatos napot töltött Balatonszárszón, ahol az Országos Ki Mit Tud? középdöntőjében a „Csóró nyuggerek” című paródiánkkal a legmagasabb pontszámot kaptuk, így 2021 júniusában részt vehetünk a döntőben, amit szintén Balatonszárszón rendeznek majd.

Nagy sikert aratott a műsoruk

Forrás: Egyesület

Sokat tanultunk a színvonalas műsorokból, s rengeteg élményt szereztünk. Megismertük Balatonszárszó nevezetességeit, ellátogattunk a József Attila Emlékházba, a költő verssorait ábrázoló szoborhoz, az idén elhunyt Csukás István nevét viselő szabadtéri színházhoz.

Megcsodáltuk a hullámzó Balatont, esténként pedig énekeltünk, táncoltunk, ismerkedtünk a többi csoporttal. Jó hangulatban bizonyítottuk, hogy a nyugdíjasok is tudnak kulturáltan mulatni, hisz „nem csak a 20 éveseké a világ!”. Köszönetet mondunk dr. Székely Anitának, a leveleki képviselő-testületnek és a tagjainknak, akik anyagi hozzájárulással segítettek biztosítani a részvétel költségeit. Köszönet a fellépőknek a sok gyakorlásért, a kísérőknek pedig a szurkolásért. Ilyen nívós rendezvényen csak közös összefogással tudunk részt venni. Remélem, ennek jövőre sem lesz akadálya.Ákli Mártonné elnök,

- Őszi Levél Nyugdíjas Egyesület, Levelek -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában