Miviana

2021.01.22. 15:51

Hurrikángyorsasággal dolgozta fel Majkáék dalát a nyíregyházi énekes (videó)

Mivianának egy barátja ajánlotta a dalt, amely azonnal megihlette.

Fotó: Miviana archívuma

Minya Vivien, művésznevén Miviana, népszerűségét alighanem saját YouTube csatornájának köszönheti, ahová nagy érdeklődésre számot tartó cover anyagokat készít.

Tavaly januárban a Fizu című SZKITON számból készített " target="_blank" rel="noopener noreferrer">feldolgozását 51 ezren nézték meg, de 250 ezres megtekintést is ért már el a legnagyobb videomegosztó oldalon a fiatal lány.

Most pedig Majka, Gáspár Laci, valamint Lotfi Begi Hurrikán című közös dalához nyúlt hozzá. Miviana régóta szeretett volna már egy Majka nótát új köntösbe öltöztetni a saját ízlése szerint. A Hurrikánt egy barátja ajánlotta a figyelmébe, ami annyira megihlette, hogy öt nap leforgása alatt egy teljesen új nótát formált belőle Kiss Peti és Fésűs Ádám segítségével. A cover-höz hangulatos kisvideót is készített Szentendrén.

– Nagyon spontánul, nagyon elevenen készült el ez az anyag, amiben ráadásul rengeteg emberi jóság van. Öt nap leforgása alatt eljutottunk a hmm, lehetne ez a következő daltól a YouTube premierig. Minden percét élveztem. Nem volt nyomás, jól éreztük magunkat. Sokat tanultam ebből a dalból, nyilván nem megy mindig minden terv szerint, de ennél rosszabbul már sosem akarom érezni magam alkotás közben – árulta el Miviana a Hurrikán kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában