Tánc!

2021.01.11. 10:24

Videó: Táncoltak a légimentők

Egy különleges videóüzenetben mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak.

KM

Pillanatkép az alapítvány videójából

Forrás: Youtube

A Magyarországi Légimentésért Alapítvány munkatársai bekapcsolódtak egy világméretű akcióba. Közösségi oldalaikra töltötték fel azt a videót, melyben teljesítenek egy tánckihívást: Master KG és Nomcebo örömzenéjére, a Jerusalema című slágerre ropták.

Jelentkezőket várnak

– Ezzel köszöntük meg az egészségügyben dolgozók elmúlt évben tanúsított, erőn felüli munkáját – mondta el társlapunknak, az Észak-Magyarországnak Nagy Boglárka, az alapítvány egyik alapító tagja. Észak és nyugat egyszerre táncolt, hiszen a miskolci repülőtéren és egy időben a balatonfüredi bázison is csatlakoztak a kezdeményezéshez, az elkészült videóban a Légimentő Nonprofit Kft. minden bázisa bejelentkezett.

Nagy Boglárka hozzátette: elérhetőségeiken örömmel fogadják a csatlakozókat is. Rövid videókat várnak egyénileg, baráti társaságoktól és munkahelyi közösségektől, a beérkezett felvételekből pedig egy összefogást szimbolizáló filmet készítenek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában