Nyíregyháza

2021.04.26. 15:07

Találja meg új házi kedvencét!

Ismét három gazdikeresőnek szeretnénk új otthont találni.

KM

Fotó: Nyírvv

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen.

Gazdára várva

Buci egy körülbelül tízéves, kis termetű, keverék kan kutya. Szeretetéhsége csillapíthatatlan, mindenkivel könnyen barátkozik, legyen szó emberektől, macskákról vagy fajtársairól. Szeret játszani és szívesen odabújik az emberhez, pórázon egész szépen sétál.

Buci egy koros, szeretetéhes eb

Maci egy nyolc év körüli, kis termetű, keverék kan kutya. Korához képest igen aktív, felfedező alkat, játékos. Idegenekkel eleinte nehezen találja meg a közös hangot, de viszonylag hamar barátkozik. Fajtársaival domináns, de nem agresszív, macskákkal közömbös magatartást mutat. Pórázon viszonylag szépen sétál.

Maci

Popcorn egy körülbelül egyéves, kis-közép termetű, keverék kan kutya. Energiával teli, nagy mozgásigényű, barátságos eb, aki azonnal barátként üdvözli a kétlábú idegeneket. Fajtársaival érdeklődő, macskáknak inkább fogócskapartnere. Pórázon még bőven gyakorlásra szorul.

Popcorn

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában