Levelek

2021.07.28. 09:52

Sikert aratott a paródia

A leveleki nyugdíjasok élményekkel gazdagon tértek haza.

KM

Együtt a csapat

Fotó: a klub archívuma

A tavalyi nyár napjai eseménytelenül teltek a nyugdíjasklubok számára. Még alig volt túl az ország a pandémia első hullámán, oltóanyagok még nem voltak, ezért az idősebbek többsége nem mert kimozdulni otthonról, közösségi eseményeket sem szerveztek a számukra.

Barátságos fogadtatás

Ez a nyári szezon azonban már majdnem ugyanolyan, mint a két évvel ezelőtti. Az oltottságnak köszönhetően ismét rendeznek eseményeket a nyugdíjasok számára.

A leveleki nyugdíjasok ennek köszönhetően a közelmúltban Pócspetribe utaztak, hogy eleget tegyenek az ott élő nyugdíjasok meghívásának, és részt vegyenek egy programokban gazdag napon.

– Köszönjük a meghívást és a barátságos fogadtatást, a színes műsorokat, a finom ételeket, az ajándékot, az emléklapot, amit a műsor után kaptunk – tudtuk meg Ákli Mártonnétól, a leveleki Őszi Levél Nyugdíjas Klub elnökétől.

– Mi a Balatonszárszón sikeresen előadott paródiánkat mutattuk be. Úgy láttuk, ez a produkció itt is elnyerte a közönség tetszését. Sajnos minden programon nem tudtunk részt venni különböző rendezvények miatt, de így is jól éreztük magunkat. Reméljük, találkozunk még – tette hozzá a nyugdíjasklub elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában