Kisvárda

2022.03.09. 12:35

Országos turnéra indul a Radar

Március 14-én Nyíregyházán mutatja be ötödik, Kétszer élni című nagylemezét a kisvárdai rockzenekar.

PI

Zenekari fotó a kisvárdai kápolnánál: Mák István (ének), Losonczi Péter (gitár), Rácz Attila (gitár), Popomájer Tibor (basszusgitár), Fagyas Sándor (dob)

Fotó: Marozsán János

Fél éve jelent meg a kisvárdai Radar zenekar ötödik albuma, amelyen olyan dalok kaptak helyet, mint a Remény, a Te legyél a híd, a Mindenre készen állj, a Csillagom, a Kell egy hely, a Másik út, a Sárkány, a Kimerülten, a Van-e?, a Bitang gyerek és a címadó dal: Kétszer élni. 

– Egyik korongunk sem kapott még ennyi pozitív kritikát, ráadásul ehhez négy videóklip is született! – újságolta Mák István. 

 

Az együttes frontembere lapunknak elmondta: aktivitásukat a pandémia idején is megőrizték, amikor nem volt mód színpadra lépniük, új dalok tűntek fel a „Radaron”. A zenéjük dallamos és érzéki, ugyanakkor nyers és kemény rock-heavy ötvözet. – Szokásunkhoz híven tavasszal kezdjük a zenei évet és decemberig járjuk az országot. Immár húsznál is több koncertünk van lekötve s legalább ugyanennyi van szervezés alatt. Az idei, Kétszer élni turné Győrben kezdődik majd, de találkozhatnak velük többek között Balassagyarmaton, Jászberényben, Debrecenben és Szentesen is. Szabolcs-megyei zenekar lévén ünnepnapként tekintünk március 14-ére, hiszen hétfőn 21 órától Nyíregyháza népszerű zenei klubjában, a Club Hollywoodban lépünk fel – tette hozzá az énekes.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában