Tündérszépek 2022

2022.03.13. 11:30

Videó: Lili imád a kamerák előtt állni

Március 22-ig még Te is nevezhetsz!

Fotó: szon.hu

2022. március 1-én elindult a Tündérszépek országos szépségverseny regionális fordulója. Ha szeretnél nevezni, még nem késő, március 22-ig ezt itt megteheted: nevezz mielőbb! Értékes nyeremények és élmények is várnak rád: a fődíj egy egzotikus utazás, és további nyeremények.

 

A versenyre már Lili is nevezett, sőt, fotósorozata is elkészült.  A 18 éves szépség nemrég költözött haza az Egyesült Államokból, tanulmányait a Leonardo Média Akadémián szeretné folytatni. A fiatal nyíregyházi lány heti rendszerességgel sportol, kedvence az úszás.  Emellett szeret kirándulni, utazni, és nyitott, barátságos egyéniségnek tartja magát. A versenyre pedig azért jelentkezett, mert érdekli a szépségipar és szeret a kamerák előtt állni. Ebből hoztunk egy kis ízelítőt:

 

 

Ha kedvet kaptál a jelentkezéshez, még most is megteheted: március 22-ig fogadjuk a nevezéseket a szon.hu Tündérszépek menüpontjában

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában