Fenyő 75

2022.09.15. 12:33

Ott leszel?

Fenyő 75: az ünnep és a Pábijubileum Nyíregyházán folytatódik!

Fotó: MW

Pábijubíleum… Ki találhatna ki ilyen menő szlenget vagy meg inkább „Jampi dumát”!?  Hát persze, hogy Fenyő!!

Fenyő Miklós elemében van és úgy döntött, hogy „bulizni” indul. Miért is maradna otthon? Hiszen egy ilyen jubileumi dátumot közösen kell ünnepelni, együtt, a rajongókkal. És persze mindenkivel, aki egy felejthetetlen estére, egy igazi Rock and Roll bulira vágyik.

Fotós: MW

Fenyő Miklós egy különleges és megismételhetetlen koncertshowra invitál mindenkit, ezúttal Nyíregyházán a Continentál Arénába.

Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága... Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!

Ahogy az lenni szokott emelkedett hangulat, jó társaság és elmaradhatatlan slágerek várják a rajongókat Nyíregyházán is.

A szeptember 24–én este 19 órakor kezdődő koncertshow új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, a táncosok kavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg az Aréna közönségét. 

Természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan, örökzöld slágerek, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget is.  

Fotós: MW

Ha szereted Fenyőt, a különleges estéket, ha szereted a rock and rollt és a legnagyobb slágereket, vagy ha egyszerűen csak szeretsz bulizni, ezt a különleges koncertet nem szabad kihagynod!

Jegyek már 5800 forinttól megvásárolhatók a nyíregyházi Turisztikai irodában és a broadway.hu weboldalon.

Fenyő Miklós Pábijubileumi koncert
NYÍREGYHÁZA, CONTINENTÁL ARÉNA 
2022. SZEPTEMBER 24. 19 óra
Sztárvendég: SZANDI

Fotós: MW

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában