Vállalkozói mentorprogram

2019.08.29. 12:37

Szakmai mentorok is segítenék a munkát

Útjára indul az Országos vállalkozói mentorprogram gyakorlati megvalósítása.

A projekt helyi nyitórendezvényére szeptember 17-én délelőtt 10 órakor kerül sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Széchenyi utcai épületében. A rendezvényen a nagyvállalati beszállítói pozícióra vagy nemzetközi piacra törekvő kis- és közepes vállalkozások megismerkedhetnek a projekt során igénybe vehető szolgáltatásokkal és az őket támogató szakmai mentorokkal.

Az Országos vállalkozói mentorprogram keretein belül a megyében 12 külpiacra törekvő, illetve 12 beszállítóvá válni kívánó kis- és középvállalkozás számára ingyenesen elérhetővé válik egy tapasztalt vállalkozások (mentorok) és független szakértők által biztosított világszínvonalú, minden szükséges szakterületet átfogó, naprakész tudásbázis és tapasztalati háttér. Ez pedig a programnak szintén részét képező, akár mobilról is elérhető elektronikus tananyaggal és képzési rendszerrel együtt lehetővé teszi, hogy a programban részt vevő vállalkozások gyorsan és buktatók nélkül készüljenek fel a beszállítás és a nemzetközi piacok által támasztott kihívásokra – tájékoztatott Nagyné Varga Katalin, a megyei kereskedelmi és iparkamara főtitkára.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában