az év felelős foglalkoztatója

2019.11.08. 07:10

Elsőre elhozták a különdíjat

Különdíjas a Michelin Hungária Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázaton.

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. az idén negyedik alkalommal hirdette meg a pályázatot. Az abroncsgyártó cég ebben az évben indult először a címért, melyet nagyvállalatok I.-es kategóriában (251 és 2000 fő közötti foglalkoztatottak) nyert el. Az indoklás szerint a Michelin Hungária Kft. azért érdemelt különdíjat, mert „munkáltatóként példaértékűen és sokoldalúan tesz munkavállalói jóllétéért”. A díjat a hivatalos ünnepségen november 5-én vette át a vállalat.

Minőségi munkahely

2019-ben a pályázat azokat a munkáltatókat kereste, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ahol odafigyelnek a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalásra. Szempont volt, hogy a foglalkoztató olyan eszközöket alkalmazzon, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növelik. A Michelin fontosnak tartja a családbarát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában