Helyi gazdaság

2021.09.04. 09:55

A hét ingatlana: monokróm luxus, Nyíregyházán

190 nm-es, minimál stílusban megalkotott családi házat kínálnak megvételre a megyében. Elegáns vonalak, és az örök divat, a fekete-fehér színpár keresi-várja új tulajdonosait! Lássuk, mennyi az annyi!

“Nyíregyháza, Ságvári kertváros kedvelt részén eladásra kínálok egy 190 nm-es, tégla építésű, minimál stílusú, szintes, prémium alapanyagokból épült, dupla komfortos, extrákkal felszerelt, letisztult, luxus kivitelezésű családi házat, nagy méretű garázzsal, 80 nm-es-, 4 állású fedett kocsibeállóval, 900 nm-es térkövezett, parkosított kerttel, melyen kerti tó és medence található.

Az ingatlan 2017-ben épült, 20 cm hőszigeteléssel, műanyag nyílászárókkal (3 rétegű üvegezéssel, elektromos zsaluziával). A világos terekkel rendelkező földszinti részen tágas amerikai konyhás nappalit-étkezőt (35 nm-es teraszkapcsolattal), és hálószobát, valamint épített zuhanyzós fürdőszobát, WC-t, gardróbszobát, mosókonyhát alakítottak ki a tulajdonosok. Az emeleten 3 külön nyíló szoba (mindegyik szobában gardróbszekrény, valamint 12 nm-es erkély), sarokkádas fürdőszoba, WC található. [...] A házhoz 20 nm-es taroló tartozik. A garázs elektromos kapuval ellátott, melyben 1 gépkocsi fér el kényelmesen, + a külön 80 nm-es fedett kocsibeállóban 4 autó parkolhat. A parkosított kertben medence és kerti tó is található, az öntözőrendszer fúrott kútról is üzemeltethető. 3 fázisú áram is rendelkezésre áll. A jól megtervezett, és igényesen kivitelezett családi ház kellemes életteret biztosít lakói számára. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában