Időjárás

2023.12.13. 06:49

Országos eső

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Szerda

Túlnyomóan borult lesz az ég, és országos esőzésre számíthatunk. Több helyen kiadós (20-30mm) mennyiségű eső eshet. +5, +7 fok körül alakul a hőmérséklet. Estétől megélénkülhet az ÉNy-i szél.

Csütörtök

Eleinte délen és keleten még eshet az eső, majd - a megerősödő ÉNy-i szél hatására - csökken a felhőzet, és futó záporok alakulnak ki. +5, +10 fok várható délután.

Péntek

Felhőátvonulások lesznek, a napsütés mellett. Zápor, havas eső főleg a Duna-Tisza-közén és az Alpokalján fordulhat elő. Élénk marad az északnyugati szél. Reggel 0, délután +5 fok körüli értékeket mérhetünk, lehűl az idő.

Szombat

Változóan felhős időre van kilátás pár órás napsütéssel. Főleg északkeleten alakulhat ki zápor, hózápor. Marad a +4, +5 fok körüli csúcsérték.

Vasárnap

A reggeli ködfoltok feloszlása után változóan felhős, nyugodt idő valószínű. Nem lesz számottevő csapadék. Estétől megélénkül az ÉNy-i szél. +6, +7 fok várható. - olvasható a koponyeg.hu oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában