Időjárás

2024.03.20. 07:19

Kellemes kora tavaszi időre számíthatunk

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Szerda

Sok napsütésre, kellemes kora tavaszi időre számíthatunk. Nem lesz csapadék és a légmozgás is mérsékelt marad. Reggel fagypont körül alakul a hőmérséklet, délután 10-15 fok lesz.

Csütörtök

Fokozatosan megvastagszik a felhőzet, de eső, zápor csak estétől fordulhat elő. A nyugati, északnyugati szél néha megélénkül. 15 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Péntek

Az erősen felhős, vagy borult égből csupán elszórtan fordul elő záporeső. A nap első felében élénk lesz az északnyugati szél. Marad a 15 fok körüli maximum.

Szombat

A délelőtti szakadozottabb égkép után délutánra beborul az ég. Csapadék ugyanakkor csak estétől fordul elő. A borongósabb idő hatására csökken a hőmérséklet: 11-16 fok valószínű.

Vasárnap

Erősen felhős, vagy borult időre van kilátás. Többfelé várható eső, zápor, néhol akár zivatar is. Eleinte a DK-i, majd az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. Nyugaton 10, keleten 17 fok körül alakulhat a hőmérséklet. - olvasható  koponyeg.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában