Időjárás

2024.03.16. 06:30

Többfelé várható eső

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

Szombat

Az erősen felhős, vagy borult égből többfelé várható eső, zápor. Csak délutántól északnyugat felől csökken a csapadékhajlam. Az északnyugati szél fokozatosan megerősödik. 10-17 fok valószínű.

Vasárnap

Eleinte északkeleten még borongós lesz az idő, és itt kisebb eső is előfordul. Később országszerte naposra fordul az idő, majd a Dunántúlon megnövekszik a gomolyfelhőzet. Délelőtt még erős lesz az ÉNy-i szél. 14 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfő

Délelőtt változóan, majd erősen felhős lesz az ég. Estig csak elszórtan lehet zápor, majd estétől nyugaton eső kezdődik. 10-15 fok várható. Gyenge marad a légmozgás.

Kedd

Kezdetben borongós idő várható, majd észak felől csökken a felhőzet. Délelőtt még több helyen eshet az eső. Marad a 10-15 fokos maximum.

Szerda

Változóan felhős időre van kilátás, csapadék nélkül. Reggel gyenge fagy előfordulhat, délután is hűvös lesz 10-12 fokos csúcsokkal. - olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában