"Emlékszem rá, hogy tettem a kötelet a nyakára"

2019.06.25. 16:40

„Megölsz?” „Nem, csak szeretlek!” – Döbbenetes részletek derültek ki a nagyecsedi gyilkosságról!

Az ügy hétfői tárgyalásán döbbenetes részletek derültek ki az ecsedi gyilkosságról: a szökött rab, Z. Sándor hátulról támadt a szerelmére, és egy csomóra kötött zsineggel legalább 4-5 percig fojtogatta – írta meg a Ripost.

A Ripost szerint a lány szülei is ott voltak a bíróságon, lányuk kinagyított fényképét szorongatva. Az emberöléssel megvádolt férfi a bocsánatukat kérte, de a szülők azt mondták, soha nem fognak neki megbocsátani.

„Nagyon megbántam az egészet” – ismételgette Z. Sándor az emberölési és fogolyszökési ügyének tárgyalásán a Nyíregyházi Törvényszéken. A férfi egyébként Szandra egy évvel ezelőtti meggyilkolásáért visszaesőként akár 23 évet is kaphat.

De mi is történt egy éve?

Sándort eltávozásra engedték az Állampusztai Fegyházból, hogy meglátogassa a debreceni kórházban haldokló édesapját.

- Szandra értem jött Debrecenbe, ott várt rám. Együtt mentünk be édesapámhoz a kórházba, majd a szüleihez mentünk. Az ajtó mellett lógott az a madzag, amit magamra kötöttem övnek. Folyamatosan mondta nekem, hogy ne menjek vissza a börtönbe, szökjek meg, menjünk együtt külföldre. El is indultunk, de útközben meggondolta magát: azt mondta, inkább menjek vissza, mert baj lesz. Ezen kezdtünk el veszekedni.„ – emlékezett vissza az emberöléssel vádolt férfi.

Elindultak az úton, az erdő mellett, Sándor pedig lemaradt, hogy rágyújtson egy cigire. Ám ekkor állítása szerint hirtelen elöntötte a düh, és leoldotta magáról az övnek használt cipőfűzőt, amit hátulról dobott a lányra.

- Emlékszem rá, hogy tettem a kötelet a nyakára – folytatta vallomását Sándor. – ”Meg akarsz ölni? – kérdezte. „Nem, csak szeretlek!„ – feleltem.

A megszólított elmeszakértő szerint Sándor tejesen beszámítható volt a gyilkosság idején.

Forrás: ripost.hu


Korábbi riport a gyilkosságról

Forrás: tenyek.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában