bűnügy

2019.08.08. 11:18

Még lovas kocsit sem hajthatott volna Tiszavasváriban a fiatal férfi

Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. augusztus 7-én 12 óra 30 perckor Nyíregyházán elfogták H. R. 21 éves gesztelyi lakost. A férfi ellen a Szerencsi Járásbíróság rablás bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a körözött férfit előállították a rendőrkapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2019. augusztus 7-én Tiszavasváriban vontak intézkedés alá egy lovas fogattal közlekedő 19 éves helyi lakost. Az ellenőrzés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága az állati erővel vont jármű vezetésétől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá 2019. augusztus 7-én, Mátészalkán egy személygépkocsival közlekedő 63 éves nyírmeggyesi férfit.

A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában