Pokoli látvány

2019.11.18. 11:19

Videó: Még Geszterédről is látszott a hatalmas robbanás

Hajnal három óra előtt néhány perccel hatalmas robbanásra ébredt Püspökladány. A Keleti sortól légvonalba körülbelül 400-500 méterre lévő gázfogadó állomás óriási robbanással lángra kapott.

Fotó: Kovács Péter

vA detonációval egyidőben nagyon nagy, gombára emlékeztető formájú tűzgömb tört az ég felé. A hanghatás nagyságára jellemző volt, hogy a robbanástól mintegy két kilométerre lévő városközpontban is megremegtek az ablakok, a tűz fényerejét pedig mutatja, hogy az egész keleti égboltot sárgára, narancssárgára festették a lángok, amelyek az emeletes házak közül is jól láthatóak voltak. Mindez félelmetesen megbolygatta a várost – írja a Haon.

A Haon úgy tudja, körülbelül egy órán át tomboltak a lángok, úgy tudjuk, sérülés nem történt, a házakban kisebb károk keletkeztek.

A nagyjából 80 kilométerre lévő Geszteréden lévő egyik webkamera is rögzítette a robbanást és a vele járó hatalmas tüzet, írta meg egy anonim olvasó a Levadászvának.

Forrás: haon.hu / Levadászva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában