baleset

2019.12.02. 18:21

Frontális ütközés Székelynél, két sérült, teljes az útzár (frissítve, megindult a forgalom)

A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínel.

Fotó:

Két gépkocsi ütközött frontálisan a 4-es főút 294-es km szelvényében hétfőm délután. A nyomok szerint egy Mitsubishi tartott Berkesz irányából Székely felé, eddig tisztázatlan okból áttérhetett a felezővonalon és nekiütközött egy szemből érkező Nissannak.

A megpördülő Mitsubishi árokba sodródott, a mentők egy személyt vittek kórházba. A rendőrség teljes útzár mellett indított vizsgálatot a felelősség tisztázására. A forgalmat Székelyen átvezetve terelték.

A rendőrség közleménye

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 296. kilométerszelvényében Székelynél 2019. december 2-án 16 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okból eredően két személygépkocsi frontálisan összeütközött.

Az egyik jármű az árokba csapódott. A balesetben ketten megsérültek. A rendőrség 16 óra 30 perckor teljes útlezárás mellett megkezdte a baleset helyszínelését, a forgalmat mindkét irányból Székelybe terelik be, így a balesettel érintett szakaszt kikerülhetik az arra közlekedők.

Frissítés 20:32

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Mint arról korábban beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt a 4-es számú főút 296. kilométerszelvényében Székelynél 2019. december 2-án 16 óra körül. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan okból eredően két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Az egyik jármű az árokba csapódott. A baleset során ketten megsérültek. A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 19 óra 30 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában