eltévedtek, elakadtak

2020.02.03. 10:49

32 órás keresés végén találták meg az eltévedt nyírgelsei házaspárt

Elakadt autójuk mellett várták a segítséget, rendőrök és speciális mentők is részt vettek a kutatásban.

Forrás: illusztráció

Fotó: shutterstock

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 1-jén 11 óra 23 perckor tett bejelentést egy nyírgelsei házaspár, hogy gépkocsijukkal Nyírpilisről tartottak nyírgelsei otthonukba egy erdőn át, amikor eltévedtek, autójuk elakadt, így tovább menni nem tudnak, illetve nem tudják megmondani, hogy hol vannak.

A nyírbátori rendőrök haladéktalanul megkezdték a kutatást, a házaspár mielőbbi felkutatása érdekében. A Nyírbátori Rendőrkapitányság és a megyei rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési Közterületi és Támogató Osztálya munkatársai, valamint a Legott Kutató Mentőcsoport és az encsencsi polgárőrség munkatársai ellenőrizték a Nyírpilis és Nyírgelse települések közötti mezőgazdasági utakat, erdős területeket, de nem jártak eredménnyel.

A 67 éves férfi és 62 éves felesége telefonon elmondta, hogy az elakadt autójuk mellett tartózkodnak, nem indulnak el, enni és innivalójuk van, várják a segítséget. A rendőrök egy csoportja végül 32 órai kutatást követően 2020. február 2-án 19 óra 25 perckor a Nyírpilis és Piricse települések közötti erdőben rátaláltak a házaspárra.

A rendőrök a házaspárt sértetlen állapotban otthonukba vitték, a sárban elakadt autójukat kihúzták, és elszállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában