bűnügy

2021.06.03. 09:41

Ismét több, jogosítvány nélkül vezető sofőrt füleltek le

Az elmúlt 24 órában történt.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 2-án Nyíregyházán vontak ellenőrzés alá egy személygépkocsival közlekedő 27 éves helyi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a gépkocsivezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. június 2-án ellenőriztek egy segédmotoros kerékpárral közlekedő dombrádi lakost. A rendőrök megállapították, hogy a 18 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai vontak ellenőrzés alá 2021. június 2-án Nyírtasson, egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. Az intézkedés alatt a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsivezető vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a Kisvárdai Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a 22 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és vele szemben büntető eljárást kezdeményeztek – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában