Az elmúlt 24 órában történt

2021.09.28. 08:25

Tűz a nyíregyházi Cifrafasoron

Katasztrófavédelmi összefoglaló.

Forrás: katasztrófavédelem

Családi házhoz épített, több helyiségből álló melléképületben keletkezett tűz hétfőn a nyíregyházi Cifrafasoron. A műhelyrészben egy kompresszor, a körülötte lévő tárgyak és szerszámok égtek. A tűz az épület födémszerkezetének pár négyzetméterére is átterjedt. A város hivatásos tűzoltói és a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult a helyszínre. A tűzoltók gyorssugárral oltották el a lángokat, amelyek a lakóházra nem terjedtek át, majd átvizsgálták az építmény tetőszerkezetét, átszellőztették az ingatlant.

A nyírteleki Petőfi Sándor utcában ötszáz négyzetméteren levágott tarló égett, a nyírtéti Deák Ferenc útnál száz négyzetméteren száraz fű és összehordott gallyak égtek. A nyíregyházi és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók avatkoztak be a helyszíneken.

Két személygépkocsi ütközött a mátészalkai József Attila utcánál. Az egyik járműben egy várandós nő utazott, aki nem tudott kiszállni, mert az ajtók lezártak. A helyi hivatásos tűzoltók segítették ki a kismamát az autóból, majd átadták őt a mentőszolgálatnak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában