Szabolcs-Szatmár-Bereg

2021.11.10. 08:59

Nem volt jogsija, balesetet okozott Nyírbátorban

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: illusztráció: shutterstock

A Mátészalkai Rendőrkapitányság szabálysértési értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 41 éves tyukodi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021. november 9-én 18 órakor bement egy tyukodi lakóház udvarára, és onnan eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a bejelentés után rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt, és megtalálták az eltulajdonított kerékpárt. A gyanúsítottat őrizetbe vették.

Balesetet okozott egy sofőr Nyírbátorban 2021. november 9-én 19 óra 20 perc körül a Gyulaji úton. A járművezető eddig tisztázatlan okból eredően az általa vezetett személygépkocsival átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol neki ütközött a vele szembe közlekedő személygépkocsi bal oldalának. Az anyagi kárt okozó ütközés után a járművezető megállás nélkül elhajtott. A rendőrök rövid időn belül intézkedés alá vonták a járművezetőt, és megállapították, hogy a gépjárművel úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A nyírbátori rendőrök a balesetet okozó férfit a rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai ellenőriztek egy személygépkocsit, és annak vezetőjét 2021. november 9-én Nyírbátorban. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben a gépjárművel, hogy nem rendelkezik a vezetéséhez előírt érvényes vezetői engedéllyel. A rendőrök a férfit a Nyírbátori Rendőrkapitányságra előállították, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában