Nyíregyháza

2022.02.24. 09:22

Nyíregyházán mutogatta a nemi szervét - Vádat emeltek a férfi ellen

Gyors vádemelés a mutogatós férfi ellen.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

„Nem tudom mi történt velem” – így védekezett az a férfi, aki az elmúlt héten fényes nappal Nyíregyházán mutogatta a nemi szervét.

 

A Nyíregyházi Járási Ügyészség vádirata szerint a büntetlen előéletű nyugdíjas férfi 2022. február 16. napján, délben Nyíregyházán a Vasvári Pál utcán sétált, és ennek során láthatóvá tette a hímvesszőjét, sőt önkielégítést végzett. Ezt látta egy arra közlekedő nő, aki telefonon értesítette a rendőrséget.

 

A közeli kapitányságról kiérkező járőrök elfogták a férfit, előállították a rendőrségre, és rögtön gyanúsítottként ki is hallgatták. A férfi nem tudott magyarázatot adni tettére, de nem is tagadta azt.

 

A nyomozók a szemtanú adatait zártan kezelték, a férfi nem ismerhette meg a nevét és az egyéb személyes adatait.

 

A szeméremsértés vétsége miatt a törvény szerint 2 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. Ebben az ügyben az ügyészség azt indítványozta, hogy a bíróság pénzbüntetésre ítélje a vádlottat. Remélhetőleg a gyors felelősségre vonás visszatartja a vádlottat attól, hogy ismét mutogassa magát mások előtt.

 

Az eljárás a Nyíregyházi Járásbíróságon folytatódik.

 

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában