Baleset

2022.07.29. 14:51

Halálos baleset - összeütközött egy busz és egy gépkocsi a 4-es főúton (fotók)

Nyírpazony határában történt a baleset.

Fotó: PUSZTASA

Frissítés 18:20 A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett befejezték, az útlezárást 17 óra 50 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

 

Talán az elmúlt évtizedek legtöbb személyi sérüléssel járó közúti balesete történt pénteken Nyírpazony határában. A helyszíni információk szerint egy Toyota terepjáró Nyíregyháza felé tartott a 4-es főúton, amikor a 280-as kilométer-szelvényben eddig tisztázatlan okból áttért a másik oldalba, ahol frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. A karambolban egy ember a helyszínen életét vesztette, a buszon utazók közül 15-en megsérültek. A rendőrség teljes útzár mellett indított vizsgálatot. 

Közúti közlekedési baleset történt 2022. július 29-én 13 óra 55 perckor a 4-es számú főút 280. kilométerszelvényében Nyírpazony és Nyírtura között. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti forgalmi sávba ahol egy helyközi autóbusznak ütközött. A baleset következtében a személygépjárművet vezető 58 éves férfi a helyszínen életét vesztette. Az autóbuszon utazók közül 14 fő az elsődleges információk alapján könnyű sérülést szenvedtek.

A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat mindkét irányból elterelik - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Karambolozott egy menetrend szerinti autóbusz és egy személygépkocsi a 4-es főúton, Nyírpazony határában. Egy ember beszorult az autóba. Őt feszítővágóval szabadították ki és kiemelték a műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a 
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


 

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában