Szabolcs-Szatmár-Bereg

2023.04.05. 09:00

A 45 éves pátrohai férfinek nemhogy jogsija nem volt, de még ez is kiderült róla

Az elmúlt 24 órában történt.

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2023. április 4-én intézkedés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 45 éves pátrohai lakost. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi a gépjármű vezetéséhez szükséges vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Továbbá azt is megállapították, hogy az autóra felhelyezett hatósági jelzés egy másik járműre lett kiállítva, ezért vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt büntetőeljárás indult. A rendőrök az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a sofőrt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő 61 éves helyi lakost 2023. április 4-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt a járművezetőt őrizetbe vették.   

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában