Pályázat

2023.04.12. 14:58

Közeleg az alkotói pályázat beérkezési határideje!

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2023-ban immáron tizedik alkalommal hirdetette meg alkotói pályázatát még februárban. A pályaművek beérkezési határideje 2023. április 21.

”A füstérzékelő életet menthet” című pályázatra a 6-10 éves, a 11-14 éves, valamint a 15-18 éves korcsoportban tanulók küldhetnek be alkotásokat.

Az iskolások szabadkézi rajz, egyéb kézműves alkotás, videó készítésével postai úton, e-mailen vagy előzetes egyeztetés után személyesen, a korcsoport és kategória megjelöléssel a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság részére küldhetik meg, illetve nyújthatják be. Az alkotás benyújtásakor a hozzájáruló nyilatkozatot is le kell adni, melyet az igazgatóság honlapjáról tölthetnek le.

Postai cím: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, 4400 Nyíregyháza, Erdő sor 5.

A vármegyei bírálóbizottság az iskolások pályázatai közül korcsoportonként, kategóriánként 3-3 alkotást díjaz, az első helyezett alkotások automatikusan részt vesznek az országos döntőben is! Az országos verseny nyertesei külön díjazásban részesülnek.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában