Szörnyű baleset

2023.05.26. 09:47

Áramütés érte, majd lezuhant a vagon tetejéről

Szörnyű baleset történt csütörtökön késő este Nyíregyháza határában.

Fotó: Bordás Béla

Egy álló tehervagon tetejére felmászott egy húsz év körüli fiatalember, aki hozzáért a magaszfeszültségű vezetékhez, s az áramütés következtében leesett a vagon tetejéről, és alaposan összetörte magát.

Nem hivatalos információink szerint a fiatalember helyzete válságos, jelenleg is mélyaltatásban van.

Portálunk az ügyben megkereste a rendőrséget is. Fedor Rita szóvivőtől megtudtuk, kollégái a helyszínen elvégezték a szükséges adatgyűjtést, de semmi nem indokolta, hogy rendőrségi eljárás induljon. A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóságtól megtudtuk, ők is a helyszínen voltak, de csak a társszervek (mentőszolgálat és a MÁV) munkáját segítették.

Megkerestük a vasúttársaságot, s arról  érdeklődtünk, történt-e valamilyen kár a vagonban vagy az áramütést okozó felsővezetékben, ahogy a mentőszolgálatot is megkérdeztük arról, hogy van az áramütést szenvedett fiatalembert.

Az Országos Mentőszolgálat szerkesztőségünk érdeklődésére a következő választ küldte:

A fiatal férfi súlyos áramütést, valamint súlyos égési és egyéb sérüléseket szenvedett. A mentők helyszíni ellátás után életveszélyes állapotban szállították a Traumatológiai-égési centrumba – tájékoztatta portálunkat Győrfi Pál kommunikációs és pr vezető.

Fotó: Bordás Béla

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában