Ellenőrzés

2023.06.21. 15:49

Fokozott ellenőrzés Vásárosnaményban és Fehérgyarmaton - Ennyi ittas vezetőt szűrtek ki

A rendőrök számos esetben intézkedtek közlekedési szabályszegések elkövetése miatt.

Fotó: Rendőrség

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2023. június 20-án  Vásárosnaményban és Fehérgyarmaton. Az elsődleges cél a közúti közlekedési balesetek megelőzése, a gyalogosok és kerékpárosok által elkövetett szabálysértések kiszűrése, valamint az ittas, vagy bódult állapotú, a gyorshajtó, és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt.

A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt biztonsági öv használatának elmulasztása, és egyéb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt összesen 6 esetben intézkedtek, és szabtak ki bírságot. Az intézkedés alá vont járművezetők ittasság-ellenőrzésen is átestek, közülük ketten bizonyult ittasnak, akikkel szemben–a vezetői engedély helyszíni elvétele mellett- járművezetés ittas állapotban vétség miatt indítottak büntetőeljárást.

Kérjük, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be. Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet.

...hogy mindenki hazaérjen!

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában