Baleset

2023.06.17. 18:46

Halálos karambol Kemecse közelében

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki az egyik járműből.

Forrás: Szabolcs Trafi/Útinfó -

Karambolozott két személygépkocsi a 3823-as úton, Kemecse közelében, a 25. kilométernél. Egy ember beszorult az egyik járműbe, amely az árokba, az oldalára borult. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók. Az egységek áramtalanították gépkocsikat, és átvizsgálják a baleset helyszínét, ahol teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Kemecse közelében

A rendőrség a helyszínelés idejére a balesettel érintett út szakaszát lezárta, a forgalmat mindkét irányból elterelik.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. június 17-én 17 óra 51 perckor a 3823-as út 25. kilométerszelvényében Kemecse térségében. Elsődleges információk szerint két személygépkocsi frontálisan összeütközött. A baleset következtében az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.


.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában