Győrtelek

2023.09.29. 11:01

Arra kérte, ne hozzon új nőt a házba, ezért kést rántott apjára a 17 éves apa

A fiatalkorú vádlott kést rántott az apjára, aki szóvá merte tenni a fiúnak, hogy ne hozzon új élettársat a korábbi asszonyával közösen lakott lakásba.

Szon.hu

2363012331

Forrás: illusztráció / shutterstock

A 17 éves győrtelki fiú szülei házában lakik volt párjával és közös gyermekükkel. Mikor a fiatal új kapcsolatot létesített, és az új élettársát is odaköltöztette a szülőkhöz, az édesapja nem tetszését fejezte ki, és naponta összevesztek emiatt, mivel az édesapa azt szerette volna elérni, hogy a fia volt asszonya maradjon náluk a kisunokájukkal.

A fiatalkorú vádlott a nézeteltérések során egyre erőszakosabban viselkedett, többször megöléssel és veréssel fenyegette meg az apját, majd márciusban a vita odáig fajult, hogy a fiú kést is rántott az apjára, és azzal megfenyegette, hogy elvágja a nyakát.

Ekkor már a sértett komolyan megijedt, félni kezdett a fiútól, ezért kihívta a rendőröket és feljelentést tett.

Az ügyészség a fiatalkorút zaklatással vádolja, vele szemben közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta - tájékoztatta portálunkat Dr. Borsodi-Buss Emese, helyettes sajtószóvivő

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában