Demecser

2023.09.22. 14:14

Idős nőt akartak kirabolni Demecserben, most a rendőrség keresi őket

A demecseri nyomozók a lakosság segítségét kérik.

Szon.hu

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri rendőrőrse 15010/4073/2023. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az eddig ismeretlen személyazonosságú két férfi 2023. szeptember 20-án 8 óra 5 perc körül Demecser-Borzsovatanyán bementek egy lakóházba, és az ott lakó idős nőtől pénzt követeltek. Az asszony a férfiak követelését visszautasította és közölte, hogy értesítette a rendőrséget, mire elmenekültek.

Az elkövetők kb. 170 cm magasak, sovány testalkatúak, borostásak. A bűncselekmény elkövetésekor mindketten sötét színű hosszú nadrágot és sötét színű hosszú ujjú felsőt, valamint a fejükön kapucnit viseltek A nyomozás adatai szerint a két férfi 2023. szeptember 20-án a reggeli órákban Demecser városából gyalogosan közlekedtek Demecser-Borzsovatanya irányába.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek, akik érdemleges információval rendelkeznek a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható két ismeretlen férfi személyazonosságáról, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről.

Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsén, illetve a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen, vagy telefonon a 06-42/524-600-as telefonszámon, illetve a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán is bejelentést tehetnek.     

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában