Könnyek közt

2023.09.27. 18:06

Megtörte a csendet az esztergomi robbantásban elhunyt rendőr özvegye

Hatalmas összefogás valósult meg a robbantásban meghalt TEK-es félárván maradt apró csemetéiért. Az édesanya könnyekig meghatódva mondott köszönetet.

Szon.hu

Hihetetlen összefogás valósult meg a nemrég elhunyt rendőr családjáért. A két kisgyermekkel egyedül maradt anyának a ZoNa Alapítvány indított gyűjtést. A szervezet kimondottan elhunyt rendőrök árván maradt gyermekeinek megsegítésére alapították a szintén egyenruhás kollégáik. A gyűjtés még csak néhány napja indult, de már most több millió forint gyűlt össze az apa nélkül maradt családnak.

Forrás: ripost.hu

Könnyek közt

Kónya Gábor Lajos posztomusz r. főhadnagy feleségének eljuttatta az alapítvány az eddig összegyűlt négy és félmillió forintot, az asszony könnyekig meghatódva az alábbi szavakkal mondott hálát a segítségért:

Hálával a szívemben szeretném megköszönni, mind a segítséget és támogatást, mind a kedvességet és együtt érző szavakat, amiket nekem és a családomnak nyújtottak a segítő szándékú adakozók. Köszönettel tartozunk a ZoNa Alapítványnak, akik nélkül ez az összefogás nem jöhetett volna létre. Sajnos szavakkal nem is tudom kifejezni a köszönetet a segítségért. Köszönöm szépen mindenkinek!

 - fogalmazott Kónya-Novák Eszter, a főhadnagy felesége.

Folytatják a gyűjtést

Az alapítvány lapunk kérdésére, hogy miként zajlott az adomány gyűjtése és átadása, azt a választ adta, hogy az édesanya hatalmazta fel őket arra hogy gyűjtsenek. A család az elhunyt férj számláját használta, amit viszont a haláleset miatt zárolt a bank. Az alapítvány vasárnap este elindította a tranzakciót az özvegy azóta nyitott bankszámlájára – az eddig összegyűlt 4.500.000 forinttal – amely hétfőn reggelre meg is érkezett. Az alapítványnál elmondták:

Folytatjuk a gyűjtést. Reményeink szerint minél több gyermeket támogathatunk, akik sajnálatos módon különböző tragédiák következtében elveszítették hivatásos szülőjüket.

 - olvasható a ripost.hu oldalon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában