Brutális

2023.09.13. 09:06

Mellkason, nyakon és combon szúrta áldozatát a férfi egy nyírségi településen

Emberölés bűntettének kísérlete miatt a letartóztatását indítványozta a főügyészség annak a férfinak, aki édesanyja élettársát akarta halálra szurkálni egy nyírségi településen.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Shutterstock

A nyomozás adatai szerint a harmincas évei elején járó férfi 2023. szeptember 10-én délelőtt ittasan jelent meg édesanyja lakásánál, és vitt magával 2 liter bort is, melyet közösen el is fogyasztott a nő élettárásával. A két férfi között vita alakult ki, ezért a gyanúsított hazament, a konyhában magához vett egy 9 cm pengehosszúságú kést, és kora délután visszament a sértett lakásába. Ott bement a hálószobába, ahol az ágyon hanyatt fekvő sértettet kétszer mellkason, egyszer nyakon, és további egy alkalommal combon szúrta, illetve a sértett orrát is megvágta - tájékoztatott a főügyészség.

Ekkor ment be a szobába a gyanúsított édesanyja, és párja életveszélyes sérüléseit látva értesítette a mentőket. Eközben a fia elmenekült.

A főügyészség tartva attól, hogy a gyanúsított a felelősségre vonás elől elrejtőzik, illetve attól is, hogy újabb bűncselekményt követ el, a mai napon a letartóztatását indítványozta a Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírójánál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában