Nyíregyháza

2023.10.06. 07:55

Lépcsőfutó verseny Szatmárnémetiben

Szon.hu

Forrás: Forrás: katasztrófavédelem.hu

Hazánkat képviseli ma Szatmárnémeti nemzetközi lépcsőfutó versenyén Oszlár Gábor tűzoltó őrnagy, nyíregyházi tűzoltóparancsnok és Berecz Tamás tűzoltó őrmester, a parancsnokság B szolgálati csoportjának beosztott tűzoltója.
Szinte nincs olyan szakmai vagy sportrendezvény, amelyen ne indulna el Oszlár Gábor. A megbízott parancsnok az elmúlt években sokszor a dobogó legfelső fokára állhatott fel társaival és egyedül is a legerősebb tűzoltók versenyén, a TFA-n, közlekedésbiztonsági, valamint hazai és nemzetközi lépcsőfutó versenyeken. Pár évvel ezelőtt már bizonyított a szatmárnémeti megmérettetésen, ahol idén ifjú bajtársával, Berecz Tamással közösen indult. Tamás, korábban tűzoltó édesapja nyomdokaiba lépett, 2022 júliusában került hivatásos állományba! A nyíregyházi őrmester parancsnokával ma teljes védőfelszerelésben futott egyéniben és párban is a szatmárnémeti Közigazgatási Palotában. - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Forrás: Forrás: katasztrófavédelem.hu
Forrás: Forrás: katasztrófavédelem.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában