Katasztrófavédelem

2023.11.06. 11:22

Hétvégi tűzesetek

Péntektől vasárnap éjfélig harminchárom segélyhívás érkezett a tevékenységirányító központba.

Szon.hu

Forrás: Katasztrófavédelem.hu

Pénteken tűz keletkezett egy zajtai, nyolcvan négyzetméteres melléképületben. Betárolt fa égett, a lángok az épület tetőszerkezetére is átterjedtek. A mátészalkai és fehérgyarmati hivatásos, valamint a csengeri önkormányzati tűzoltók gyorssugárral, kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt. 

Kigyulladt egy személygépkocsi műszerfala egy nyíregyházi, Szállási úti ház előtt. A tulajdonos két kézi porral oltó tűzoltó készülékkel megkezdte az oltást, majd a helyi hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat egy gyorssugárral. Személyi sérülés nem történt. 

Vezeték izzott egy érpataki lakóház egyik elektromos kötődobozában. Az újfehértói önkormányzati tűzoltók kéziszerszámokkal szüntették meg az izzást. Személyi sérülés nem történt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.  - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában